מלית לחם תירס עם לינגויקה וקייל
המתכון לחם תירס מלית עם לינגוויקן וכרוב יכול לספק את השתוקקות הדרומית שלך בסביבה 2 שעות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא צ'דר, אורגנו, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכונים דומים: צלעות חזיר ספרדיות עם מילוי תירס לינגויקה ורוטב יין, מילוי נקניק לינגוויסה עם פטריות, ו מלית לחם תירס דרום מערב עם תירס וצ'ילי ירוק.
הוראות
להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהוסיף את כרוב. Blanch עד כרוב מבושל ומכרז, על 5 דקות.
מסננים במסננת וקריר מעט. לסחוט כמה שיותר מים עודפים ככל האפשר על ידי סוחט אותו עם הידיים. תניח בצד.
להמיס את כוס החמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה. מערבבים את הבצל, שומר, פלפלים אדומים ושום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות מתרככים, על 10 דקות.
מעבירים לקערת ערבוב גדולה ולזרוק עם פירורי המילוי.
באותו מחבת לטגן את lingui בקבוצות, ערבוב לעתים קרובות, עד השחיתי בכל רחבי.
מוסיפים את המילוי יחד עם כל טפטוף שהצטבר.
מוסיפים את התירס המוקרם, צ ' דר וצנוברים ומערבבים לשלב.
מחממים את חמאת הספל הנותרת עם מרק העוף בסיר רק עד שהחמאה נמסה.
יוצקים על המילוי ומערבבים כדי להרטיב לחלוטין. (אם המילוי נראה יבש מדי, ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת יותר מרק עוף וחמאה מומסת, זה יהיה תלוי הפיטמות ותכולת הלחות של השפה.) לתבל את המילוי עם אורגנו ומלח ופלפל לפי הטעם.
אם משתמשים במילוי לתרנגול הודו, אחסנו אותו במקרר עד שהודו מוכן לצלייה. אם אפיית אותו כתבנית בצד, במקום את הסכום הרצוי בתבשיל חמאה ואופים ב 350 F במשך 35 עד 40 דקות.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת ללחם תירס. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא בריון היל כרמים ריזלינג יבש. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![כרמי בולי היל ריזלינג יבשים]()
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים