מלית Forcemeat בטעם פטריות עשויה להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך יין פורט, כבד הודו, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו תפוצ'יפס בטעם מילוי, מלית חג ההודיה בטעם פיצה (או רוטב), ו מלית פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
להשרות פטריות פורצ ' יני במים החמים במשך 20 דקות. לסחוט את הפטריות יבש דק קוצצים. מסננים את השריית נוזל ושמורה. לקרוע את הלחם לחתיכות ולספוג בחלב. קוצצים בגסות את הכבד ומשרים את הקוניאק והנמל.ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קוניאק
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
כבד
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
יציאה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את כל הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות משחיתים יפה ויבש, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
מניחים את הבשר הטחון בקערת ערבוב גדולה. לסחוט את הלחם השרייה על ידי חופנים כדי לחסל כמה שיותר מהנוזל ככל האפשר, ולהוסיף אותו לבשר הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
5
מוסיף את כבד טורקיה עם המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
כבד טורקיה
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
6
מוסיפים את תערובת הפטריות, חלמוני הביצה, מרווה, פטרוזיליה, טימין, מלח, פלפל ואגוז מוסקט. ללוש את התערובת יחד עם הידיים שלך עד טוב מאוד מעורבב. לטגן קצת מלית בחמאה קטנה; לטעום ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
למרקם חלק וניתן למריחה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)