קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות16
מגזין

מלית נקניקיות דומדמניות

מלית נקניקיות דומדמניות
מילוי נקניקיות דומדמניות יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם פפריקה הונגרית, דומדמניות, לחם חיטה un, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו נקניק, כרישה ודומדמניות מלית, ערמונים, בצל, מילוי דומדמניות, ו ערמון, בצל, ודומדמניות מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מערבבים את דומדמניות ושרי בסיר קטן על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה. מיד להסיר מהחום ולהניח בצד תלול.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
חותכים את לחם החיטה בחצי widthwise; להגדיר חצי בצד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
חיטהחיטה
4
הסר את הקרום מהחצי השני וזרוק אותו.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
חותכים את הלחם לקוביות 1 אינץ'. באמצעות מעבד מזון מצויד מצורף להב, לעבד את הקוביות בשתי קבוצות לתוך חתיכות קטנות, מחוספס (כמה יהיה בערך בגודל של גרעיני אורז, אחרים בגודל אפונה), על 30 שניות לכל אצווה. אתה צריך 3 כוסות של פירורי לחם. (במידת הצורך, לחתוך יותר קוביות מן חצי הלחם הנותרים תהליך.) חזור עם הלחם הלבן.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
שלב את פירורי הלחם (סך של 6 כוסות)על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
מורחים לתוך שכבה אפילו ואופים, ערבוב כל 5 דקות וסיבוב המחבת באמצע זמן הבישול, עד חום זהוב בהיר ויבש למגע, כ 17 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בואו מגניב, ואז להעביר קערה גדולה; להפריש. תשאיר את התנור דולק.)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד חם, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את הנקניק, באמצעות שני מזלגות, לשבור אותו לחתיכות בגודל אפונה. מבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא כבר לא ורוד, על 6 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הנקניק לקערה בינונית. זרוק כל שומן במחבת.הגדר את המחבת בחזרה על חום בינוני גבוה ולהוסיף את החמאה. לאחר מותך, מוסיפים את הסלרי, הבצל והפפריקה. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל מתרכך, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
12
מוסיפים את תערובת דומדמניות שרי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל כמעט התאדה.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
13
מוסיפים את הנקניקים השמורים ועשבי תיבול ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
14
מוסיף את המרק לגרד את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ כדי לשחרר כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
הסר מהחום.
16
מעבירים את תערובת הנקניקיות לקערה השמורה של פירורי הלחם וזורקים עם שתי כפיות עד לשילוב ופירורי הלחם רטובים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
17
בואו לשבת במשך 10 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
18
מעבירים לתבנית אפייה 2 ליטר, מכסים במכסה או בנייר כסף, ואופים 20 דקות. לחשוף ולאפות עד יבש למגע וחום זהוב על גבי, על 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה