קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות16
מגזין

מלית נקניקיות דומדמניות

מלית נקניקיות דומדמניות
מילוי נקניקיות דומדמניות יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם פפריקה הונגרית, דומדמניות, לחם חיטה un, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו נקניק, כרישה ודומדמניות מלית, ערמונים, בצל, מילוי דומדמניות, ו ערמון, בצל, ודומדמניות מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים את דומדמניות ושרי בסיר קטן על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה. מיד להסיר מהחום ולהניח בצד תלול.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
חותכים את לחם החיטה בחצי widthwise; להגדיר חצי בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
חיטהחיטה
4
הסר את הקרום מהחצי השני וזרוק אותו.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
5
חותכים את הלחם לקוביות 1 אינץ'. באמצעות מעבד מזון מצויד מצורף להב, לעבד את הקוביות בשתי קבוצות לתוך חתיכות קטנות, מחוספס (כמה יהיה בערך בגודל של גרעיני אורז, אחרים בגודל אפונה), על 30 שניות לכל אצווה. אתה צריך 3 כוסות של פירורי לחם. (במידת הצורך, לחתוך יותר קוביות מן חצי הלחם הנותרים תהליך.) חזור עם הלחם הלבן.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
שלב את פירורי הלחם (סך של 6 כוסות)על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מורחים לתוך שכבה אפילו ואופים, ערבוב כל 5 דקות וסיבוב המחבת באמצע זמן הבישול, עד חום זהוב בהיר ויבש למגע, כ 17 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
בואו מגניב, ואז להעביר קערה גדולה; להפריש. תשאיר את התנור דולק.)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד חם, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את הנקניק, באמצעות שני מזלגות, לשבור אותו לחתיכות בגודל אפונה. מבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא כבר לא ורוד, על 6 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הנקניק לקערה בינונית. זרוק כל שומן במחבת.הגדר את המחבת בחזרה על חום בינוני גבוה ולהוסיף את החמאה. לאחר מותך, מוסיפים את הסלרי, הבצל והפפריקה. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל מתרכך, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
12
מוסיפים את תערובת דומדמניות שרי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל כמעט התאדה.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
13
מוסיפים את הנקניקים השמורים ועשבי תיבול ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
14
מוסיף את המרק לגרד את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ כדי לשחרר כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
הסר מהחום.
16
מעבירים את תערובת הנקניקיות לקערה השמורה של פירורי הלחם וזורקים עם שתי כפיות עד לשילוב ופירורי הלחם רטובים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
17
בואו לשבת במשך 10 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
18
מעבירים לתבנית אפייה 2 ליטר, מכסים במכסה או בנייר כסף, ואופים 20 דקות. לחשוף ולאפות עד יבש למגע וחום זהוב על גבי, על 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®