מלית נקניקיות דומדמניות
מילוי נקניקיות דומדמניות יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם פפריקה הונגרית, דומדמניות, לחם חיטה un, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו נקניק, כרישה ודומדמניות מלית, ערמונים, בצל, מילוי דומדמניות, ו ערמון, בצל, ודומדמניות מלית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
מערבבים את דומדמניות ושרי בסיר קטן על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה. מיד להסיר מהחום ולהניח בצד תלול.
חותכים את לחם החיטה בחצי widthwise; להגדיר חצי בצד.
הסר את הקרום מהחצי השני וזרוק אותו.
חותכים את הלחם לקוביות 1 אינץ'. באמצעות מעבד מזון מצויד מצורף להב, לעבד את הקוביות בשתי קבוצות לתוך חתיכות קטנות, מחוספס (כמה יהיה בערך בגודל של גרעיני אורז, אחרים בגודל אפונה), על 30 שניות לכל אצווה. אתה צריך 3 כוסות של פירורי לחם. (במידת הצורך, לחתוך יותר קוביות מן חצי הלחם הנותרים תהליך.) חזור עם הלחם הלבן.
שלב את פירורי הלחם (סך של 6 כוסות)על תבנית אפייה מעוטרת.
מורחים לתוך שכבה אפילו ואופים, ערבוב כל 5 דקות וסיבוב המחבת באמצע זמן הבישול, עד חום זהוב בהיר ויבש למגע, כ 17 דקות.
בואו מגניב, ואז להעביר קערה גדולה; להפריש. תשאיר את התנור דולק.)
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד חם, על 2 דקות.
מוסיפים את הנקניק, באמצעות שני מזלגות, לשבור אותו לחתיכות בגודל אפונה. מבשל, ערבוב מדי פעם, עד שהוא כבר לא ורוד, על 6 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הנקניק לקערה בינונית. זרוק כל שומן במחבת.הגדר את המחבת בחזרה על חום בינוני גבוה ולהוסיף את החמאה. לאחר מותך, מוסיפים את הסלרי, הבצל והפפריקה. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל מתרכך, כ-6 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים את תערובת דומדמניות שרי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל כמעט התאדה.
מוסיפים את הנקניקים השמורים ועשבי תיבול ומערבבים לשלב.
מוסיף את המרק לגרד את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ כדי לשחרר כל חתיכות השחמה.
מעבירים את תערובת הנקניקיות לקערה השמורה של פירורי הלחם וזורקים עם שתי כפיות עד לשילוב ופירורי הלחם רטובים.
בואו לשבת במשך 10 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מעבירים לתבנית אפייה 2 ליטר, מכסים במכסה או בנייר כסף, ואופים 20 דקות. לחשוף ולאפות עד יבש למגע וחום זהוב על גבי, על 10 דקות יותר.