לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו את מלית הצדפות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 21 גרם חלבון , 21 גרם שומן , ובסך הכל 617 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. תמורת $1.13 למנה , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . גשו לסופר וקנו ביצים, חמאה, תיבול עופות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך גדול של 28% . מתכונים דומים: מלית צדפות , מלית צדפות (לא) ומלית צדפות .
הוראות
1
במחבת קטנה מטגנים סלרי ובצל בחמאה עד לריכוך; להעביר לקערה גדולה. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה, תיבול העופות, המרווה והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוף
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים קוביות לחם.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
מערבבים את הביצה, המרק והצדפות; מוסיפים לתערובת הלחם, תוך ערבוב עדין לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים
אחוז שומן
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מעבירים ל-1 qt משומן. צלחת אפייה. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 20 דקות. לגלות; אופים 10-15 דקות יותר או עד שמדחום מצביע על 160° והמלית משחימה קלות.