מלפפון ירקות אסיאתיים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך רוטב אסייתי, זרעי שומשום, פטריות אנוקי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ברצינות אסיה: Amaranth ירוק, סלט ירקות אסיאתיים, ו ירקות אסיאתיים ומרק טופו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה עד חם; מוסיפים זרעי שומשום, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 3 דקות או עד קלוי. תניח בצד.
חותכים קצוות מלפפונים. לקלף מלפפונים עם חשפנית, משאיר רצועות לסירוגין של ירוק ולבן.
חותכים כל מלפפון לתוך 1 1/2 אינץ', 2 אינץ', ו 3 אינץ חתיכות.
חותכים קצה 1 של כל חתיכה באלכסון. מלפפונים חלולים החוצה עם סכין חדה או baller מלון, משאיר 1/4 אינץ ' עבה פגזים.
לזרוק ירקות סלט מעורבים עם רוטב אסיאתי. מסדרים שונים בגודל מלפפון חתיכות אנכית בין סלט ירקות על 4 צלחות בודדות. למלא פגזי מלפפון עם ירקות.
מפזרים זרעי שומשום, ומוסיפים פטריות אנוקי.
הערה: עבור רוטב אסיה השתמשנו S&W בציר Lites Oriental אורז יין חומץ ההלבשה.