קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

מלפפון קמחי (אוי גימצ'י)

מלפפון קמחי (אוי גימצ'י)
המתכון מלפפון קמחי (אוי גימצ'י) מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון קוריאני. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו שום, מלח שולחן, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו קימצ'י / קימצ' י/גימצ'י (כרוב מתובל קוריאני מותסס), Oisobagi קמחי (ממולא מלפפון קמחי), ו מלפפון קמחי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את המלפפונים לאורך לרבעים ומניחים בקערה גדולה. ממיסים את מלח השולחן ב 4 כוסות מים ויוצקים על המלפפונים. משרים את המלפפונים במשך כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח שולחןמלח שולחן
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים את השום, בצל, כרישה קוריאנית, בצל ירוק, אבקת צ ' ילה, ומלח ים בקערה גדולה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר את המלפפונים ממי המלח ושטוף.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מוסיפים את המלפפונים לתערובת המתובלת ומערבבים עד שהמלפפונים מצופים היטב. דחוף את המלפפונים לתוך צנצנת זכוכית 1/2 ליטר, לחיצה בחוזקה עד מלא.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
5
ממיסים את הסוכר במים הנותרים 1/3 כוס ויוצקים על המלפפונים. כסה היטב.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
בואו לשבת במקום קריר, חשוך במשך 2 עד 3 ימים לפני הפתיחה כדי לראות אם הוא בשל. המלפפונים צריכים להיות חמוצים וספגו את המלח ואת הטעמים של התיבול. מקררים לאחר הפתיחה. זה ישמור כמעט 2 שבועות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
From Quick & Easy Korean Cooking by Cecilia Hae-Jin Lee. טקסט זכויות יוצרים © 2009 על ידי ססיליה Hae-Jin Lee. תמונות זכויות יוצרים © 2009 by Julie Toy. פורסם על ידי Chronicle Books.

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

קוריאני עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות Birichino Jurassic Park Vineyard Vines Old Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
2017 ספורט בושם של דבש פריחת תפוזים, חמאת תפוחים, brimstone, וכמה מבשר מוזר של לילך אשר מפעיל לא רק את מערכת הריח, אלא גם את המערכת הלימבית, מערכת העצבים האוטונומית, ומערכות אחרות הממוקמות במגזרים רחוקים יותר. לחות קרקע ואקלים מיקרו במהלך עונת הגידול של 2017 נותרה גבוהה למדי במהלך עונת הגידול בשל הגשמים העצומים מהחורף הקודם, דבר שתרם לפיתוח בוטריטיס צנוע אך משמעותי. נתקלנו לאחרונה בתנאים אלה בשנת 2013 וייצרנו יין דומה לזה בציר-רק את יבש בסגנון הידוע על ידי הצרפתים כמו sec tendre - יבש, עדיין רך. וכמו בצירים קודמים, היין הזה תוסס בפלדת אל חלד ללא חיסון, והוא הזדקן עד האביב הבא ב 8 נירוסטה ו 2 חביות עץ אלון הונגרי ניטראלי.