מלפפון קר ומרק יוגורט עם שמיר
מלפפון קר ומרק יוגורט עם שמיר עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם מלפפונים unwaxed, זרעי ברנט סלט, יוגורט חלב מלא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Cac?K מלפפון קר-מתכון מרק יוגורט, מלפפון-מטבל יוגורט שמיר, ו שמנת שמיר מלפפון יוגורט לטבול (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מקלף ירקות, לקלף מחצית המלפפונים כולו; להשאיר את העור על השאר. חצי את כל המלפפונים לאורך; לגרוף החוצה ולהשליך את הזרעים. קוצצים בגסות את המלפפונים. בקערה, לזרוק את המלפפונים עם חומץ ומלח ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
באמצעות כף מחורצת, להעביר את המלפפונים לבלנדר או מעבד מזון, שמירה על הנוזל.
מוסיפים 2 כפות של נוזל מלפפון ואת יוגורט, שמנת ושמיר קצוץ למלפפונים להתמזג עד חלקה.
מוסיפים 1 עד 2 כפות של נוזל מלפפון שמורות כדי לדלל את המרק במידת הצורך. מקררים עד קר, על 1 שעה או עד 1 יום. מצקת את המרק לקערות, מקשטים עם פרוסות מלפפון ורנט סלט ומגישים.