מלפפונים חמוצים ובצל אדום
את המתכון ניתן להכין מלפפונים כבושים ובצל אדום בכ-5 שעות ו-20 דקות . מתאים ל-3 מנות. בתוספת זו יש 303 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -0 גרם שומן למנה. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 12 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . אם יש לכם עד 6 גרגרי פלפל אנגלי, מלפפון חממה, חומץ וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: עטיפת חומוס עם גזר ומלפפונים , מלפפונים אפויים של ג'וליה צ'יילד ללא חמאה , וסלט אספרגוס, בצל אדום ואסיאגו .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
בעזרת מנדולינה או סכין חדה פורסים דק את המלפפונים והבצל האדום. שמים בקערת ערבוב עם ענפי השמיר וקורט מלח בזמן שמכינים את תמיסת הכבישה.
בסיר קטן על אש בינונית מערבבים חומץ לבן, סוכר, פלפל אנגלי ומלח. מערבבים היטב עד שהנוזל רותח והסוכר נמס לחלוטין.
יוצקים נוזל כבישה על בצל אדום ומלפפונים ומערבבים כדי להבטיח שהכל יהיה מצופה אחיד. מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז מכסים בניילון נצמד (לוחצים את הניילון כלפי מטה על המלפפונים כדי שלא יהיה אוויר) ומקררים. מצננים לפחות 4 שעות להתקררות מלאה לפני ההגשה.