קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

ממרח אבוקדו דל שומן

ממרח אבוקדו דל שומן
ממרח אבוקדו דל שומן יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 20 . מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 53 קלוריות. אם יש לך מיץ לימון, מים, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 4 שעות ו-20 דקות. נסו כדורי אנרגית קינמון דלי שומן, בייגל פחמימות נמוך-בצק ראש שמן קמח קוקוס, ו Blackberry קוקוס פצצות שומן-Keto Paleo (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מים רותחים לתוך תערובת ג ' לטין יבשה בקערה בינונית לפחות 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2
יוצקים לתוך בלנדר; כיסוי.
3
הוסף מרכיבים שנותרו: כיסוי. תערובת במהירות נמוכה 2 דקות. או עד מעורבב היטב, לעצור מדי פעם כדי לגרד את הצד של בלנדר.
4
יוצקים לתוך רדוד 5 כוס קערת הגשה; כיסוי.
5
מקררים 4 שעות או עד soft-set.
6
מגישים כמו טבילה עם ירקות טריים טוגנים או צ ' יפס טורטייה דל שומן.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפרסומת הטבטונית של Gamay Pinot Noir משנת 1787 עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
תערובת פינו נואר טבטונית Gamay Pinot 1787 לספירה
זה "1787" פינו נואר/תערובת Gamay הוא חלק הדלפק לתערובת " 459 " שלנו. ההבדל היחיד בין שני היינות (שניהם עשויים מאותו פרי מדויק) הוא כלי המשמש לייצור אותם. ה" 1787 " הותסס והתבגר בחביות עץ אלון נייטרליות. ההבדל בטעם וריח הוא מדהים ואתה רק צריך לטעום אותם זה לצד זה כדי לראות בעצמך. בשנת 1787, צו הורה להסיר את כל זני הענבים האדומים בעמק מוסל ולהחליף אותם בגפנים ריזלינג. עם הזמן, חוק זה התפוגג זנים אדומים לאט יש נטוע שוב באזור.