ממרח אבוקדו עם עגבניות צלויות
ממרח אבוקדו עם טומטילו צלוי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם בצל, כוסברה, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 90%. מתכונים דומים: ממרח אבוקדו עם עגבניות צלויות, ממרח אבוקדו עם עגבניות צלויות, ו ממרח אבוקדו עם עגבניות צלויות ופלפלים צ'יפוטלה.
הוראות
מטאטא Preheat. קו מעוטר גיליון אפייה עם נייר.
מניחים טומטילו על תבנית אפייה מוכנה. Broil עד tomatillos הם רק מושחרים כתמים ומכרז, על 8 דקות לכל צד.
מערבבים בצל, כוסברה, צ ' ילי ומיץ ליים בקערה גדולה.
מוסיפים טומטילו קלוי ומיצים מתערובת בצל. באמצעות מזלג, מחית גס.
מוסיפים אבוקדו ומחית עם מזלג עד תערובת הוא מאוד גס pureed וכמה גושים להישאר. ממרח אבוקדו העונה לטעם מלח. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה. כיסוי וצינה.)