קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ממרח אבוקדו עם שבבי כמון

ממרח אבוקדו עם שבבי כמון
ממרח אבוקדו עם שבבי כמון עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 284 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם 2 בצל, עגבניות, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: ממרח אבוקדו עם צ'יפס טורטייה כמון מאובק, ממרח אבוקדו תירס קלוי עם צ'יפס טורטייה ריחניים כמון (חטיף דרום מערב), ו גואקמולי עם שבבי תירס (Guacamole Con Totopos).

הוראות

1
הפוך צ ' יפס: מחממים תנור ל 191°. פיצול כל פיתה במחצית.
מרכיבים שתצטרך
2
מברישים את שני הצדדים בשמן ומפזרים כמון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים כל חצי לתוך 6 פלחי ולהפיץ בשכבה אחת על 2 ungreased אפייה גיליונות.
מרכיבים שתצטרך
4
אופים במשך 10 דקות, הפיכת פיתות מעל והחלפת מיקום של מחבתות באמצע הדרך, עד פיתות הם פריך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
5
הפוך ממרח אבוקדו: בקערת זכוכית, אבוקדו מחית עם מזלג עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
6
מערבבים בצל, jalapeo, כוסברה, מיץ לימון ועגבניות; מתבלים במלח ופלפל. כיסוי עם לעטוף פלסטיק לחוץ ישירות על ממרח אבוקדו וצינה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מגישים עם שבבי כמון.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.