ממרח סלמון מעושן
גשו לסופר וקנו מיץ לימון, סלמון, שמיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ממרח סלמון מעושן, ממרח סלמון מעושן, ו ממרח סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
קו מסננת עם cheesecloth ולהגדיר מעל קערה.
מניחים גבינת קוטג ' במסננת, כיסוי, וצינה לפחות 8 שעות או עד 1 יום. זרוק נוזל.
קוביות דק כשליש של הסלמון; לחתוך גס שארית. בבלנדר או מעבד מזון, מערבולת גבינת קוטג ' סחוט, סלמון קצוץ גס, יין, מיץ לימון וחרדל עד חלקה. מערבבים סלמון קצוץ, שמיר, ומלח ופלפל לפי הטעם.
תערובת כפית לתוך קערה, כיסוי, וצינה לפחות 4 שעות או עד 2 ימים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.