קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

ממרח שוקולד ואגוזי לוז

ממרח שוקולד ואגוזי לוז
ממרח שוקולד ואגוזי לוז יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, אגוזי לוז לבנים, שמן אגוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: ממרח אגוזי לוז שוקולד, ממרח אגוזי לוז שוקולד, ו ממרח אגוזי לוז שוקולד.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177° (180°C). להפוך את אגוזי לוז החוצה על תבנית אפייה וטוסט בתנור שחומם מראש במשך כ 5-7 דקות, עד הזהב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
הסר את האגוזים מהתנור וקריר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
3
שים את אגוזי לוז חמים לתוך מעבד מזון לקצוץ עד שהם הופכים משחה חלקה כמעט.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
ממיסים בעדינות את השוקולד, חלב מרוכז ושמן אגוזים בסיר קטן על אש נמוכה. מערבבים עד חלקה ומוסיפים את הדבק אגוזי לוז במעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
שמן אגוזיםשמן אגוזים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
5
מוסיפים קמצוץ של מלח ומערבבים, ואז מוסיפים את המים החמים ומתמזגים שוב עד לתערובת עקביות סמיכה ומפיצה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
6
כף לתוך צנצנת די מעוקר ולתת מגניב. מכסים עם מכסה ותווית כאשר קר.
7
זה ישמור במקרר עד 2 שבועות.
8
Reprinted with permission from Gifts from the Kitchen by Annie Rigg, © 2011 Kyle Books