ממתק חג המולד של סבתא
אם יש לכם חמאה, חמאת בוטנים פריכה, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. נסו פופקורן מתוק של סבתא ומסגיר, פריכות חג המולד של סבתא, ו עוגת חג המולד של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9 x13 מחבת אינץ עם רדיד. תניח בצד.
בסיר העליון של סט דוד כפול, להמיס לאט חתיכות שוקולד וחמאה עד חלקה.
מוסיפים חמאת בוטנים ומערבבים עד מעורבב היטב.
יוצקים תערובת שוקולד למחבת; מכסים ומקררים במקרר עד מוקשה.
חותכים לריבועים קטנים ומגישים.