ממתק-עוגיות שיבולת שועל
אם יש לך סודה לשתיה, חלב, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו דלעת-שיבולת שועל ממתקים עוגיות, קנדי קיין עוגיות שוקולד לבן שיבולת שועל, ו שיבולת שועל שוקולד כמעט ממתקים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. יריעות עוגיות תרסיס עם תרסיס nonstick בישול. בקערה גדולה, לשלב סוכר חום, סוכר וחמאה; לנצח עד אור ורך.
מוסיפים חלב, וניל וביצים; מערבבים היטב.
מוסיפים קמח וסודה לשתייה; מערבבים היטב. מערבבים בשיבולת שועל עד בשילוב טוב. מערבבים ממתקים לבצק.
טיפה בצק על ידי ערימות כף גדוש 2 סנטימטרים זה מזה על גבי יריעות עוגיות מרוססות.
אופים ב 177°. במשך 10 עד 12 דקות או עד חום זהוב בהיר. מגניב 2 דקות; להסיר מגיליונות עוגיות.