ממתקי קינמון חמים תפוחים מכוסים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 14%. מתכונים דומים: שוקולד מצופה תפוחים אוריאו עם סוכריות תולעים, "כישפתי אתכם, תפוחים מסוכרים בטעם קינמון,, ו ממתקי Cajeta (סוכריית חלב קינמון לעיסה).
הוראות
קו גיליון עוגיות עם רדיד אלומיניום ומפזרים אותו עם סוכר ממתקים.
הסר גבעולים מתפוחים ולשטוף אותם ביסודיות. חנית כל תפוח דרך הקרקעית עם מקל עץ מעוגל. יבש ביסודיות ולהניח בצד.
בסיר גדול להביא מים, סוכר וסירופ תירס לרתיחה. להפחית חום בינוני גבוה. המשך להרתיח, ערבוב כדי לא לשרוף, עד התערובת מגיעה 300 מעלות F (150 מעלות C).
הסר מהחום, ותוך ערבוב, להוסיף צבע מאכל ושמן קינמון.
עובד במהירות, לטבול כל תפוח לתוך תערובת ממתקים, ציפוי היטב.
מניחים תפוחים על גיליון עוגיות מוכן להתקרר. מקררים במשך 2 שעות.