ממתקי שוקולד קרמל
גשו לסופר וקנו חמאה, קרם מרשמלו, קרמל עטוף בנפרד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. הרבה אנשים ממש אהבו את המתאבן הזה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ממתקי שוקולד קרמל, ממתקי שוקולד קרמל, ו ממתקי שוקולד-קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
גריז קל אחד 13x9 מחבת אינץ'.
שלב את שלושת המרכיבים הראשונים (1 שבבי שוקולד חלב כוס, 1/4 כוס שבבי חמאה ו 1/4 כוס חמאת בוטנים שמנת) בסיר קטן. לבשל, ערבוב כל הזמן, על אש נמוכה עד נמס וחלק.
מורחים לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן. להכניס למקרר עד סט.
כדי להפוך את המילוי: בסיר כבד להמיס את החמאה על חום בינוני גבוה. מערבבים בסוכר וחלב התאדה. מביאים תערובת לרתיחה ומערבבים במשך 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בקרם המרשמלו, 1/4 כוס חמאת הבוטנים והוניל.
מוסיפים את הבוטנים ומתפשטים על שכבת הבסיס. להכניס למקרר עד סט.
מערבבים את הקרמלים והשמנת בסיר, מערבבים מעל חום נמוך עד מומס וחלק.
מורחים על החלק העליון של המילוי ומקררים עד חלקה.
שכבה: בסיר אחר משלבים את שלושת המרכיבים האחרונים (1 שבבי שוקולד חלב כוס, 1/4 שבבי חמאה ו 1/4 חמאת בוטנים כוס), מערבבים מעל חום נמוך עד מומס וחלק.
יוצקים מעל שכבת הקרמל. להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
חותכים לריבועים 1 אינץ'. לאחסן במקרר.