מנגו אורז דביק
אורז דביק מנגו יכול להיות רק ללא גלוטן וטבעוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 507 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין דורש מנגו, אורז נפוח, סוכר, וחלב קוקוס. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אורז דביק עם מנגו, מנגו אורז דביק, ו מנגו עם אורז קוקוס דביק.
הוראות
משרים את האורז הדביק לילה במים כדי לכסות; לנקז.
קו ספינת במבוק עם גזה לחה.
מורחים את האורז על הגבינה בשכבה זוגית. שים את ספינת הקיטור בווק על מים רותחים. מכסים ואדים את האורז עד מכרז, על 15 דקות; להעביר לקערה.
בינתיים, בסיר קטן, מבשלים 1 1/4 כוסות חלב קוקוס עם 1/4 כוס סוכר, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. מערבבים את חלב הקוקוס לתוך האורז ומתבלים במלח; להתחמם.
בסיר קטן, מבשלים את הנותרים 1 כוס חלב קוקוס על חום גבוה בינוני עד מופחת בחצי, על 15 דקות.
במחבת בינונית, לבשל את 2 כפות הנותרים של סוכר עם שמן על חום מתון עד קרמל, על 2 דקות.
מוסיפים את האורז הנפוח ומערבבים עד מצופה, ולאחר מכן להעביר צלחת להתקרר.
מורחים חתיכת עלה בננה על כל צלחת. תלולית האורז הדביק על העלים, לשפוך כמה חלב קוקוס מופחת על החלק העליון ומקשטים עם אורז נפוח קרמל. ערימת מקלות מנגו ליד האורז ומגישים.