סלסה Habanero מנגו יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתאבן זה יש 55 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 4 . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-48 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל טחון, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צדפות ברוטב קוקוס הבאנרו וסלסה מנגו הבאנרו, Habanero קלוי סלסה מנגו, ו סלסת מנגו חבנרו צלויה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים פלפל habanero, מנגו, ובצל על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habanero
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
טפטוף עם שמן זית; לזרוק מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4
צלי על המדף האמצעי של התנור שחומם מראש במשך 10 דקות. הפעל את המטגן של התנור וצלה במשך 5 דקות נוספות. הזז תבנית אפייה למדף העליון של התנור; מטגן עד שבצל ומנגו מתחילים שלפוחיות פלפל חום habanero, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habanero
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
הסר מעט קריר.
6
לובש כפפות, להסיר גזע פלפל habanero ולמקם פלפל במעבד מזון קטן או בלנדר; מוסיפים מנגו, בצל, שום, כוסברה, מיץ לימון, ומלח. מתבלים עם פלפל שחור וכמון. דופק עד סלסה משולב מעט שמנמן. מקררים במשך 2 שעות לפני ההגשה עבור טעמים להתמזג.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.