קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

מנגו האבנרו סלסה

מנגו האבנרו סלסה
סלסה Habanero מנגו יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתאבן זה יש 55 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 4 . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-48 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל טחון, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צדפות ברוטב קוקוס הבאנרו וסלסה מנגו הבאנרו, Habanero קלוי סלסה מנגו, ו סלסת מנגו חבנרו צלויה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים פלפל habanero, מנגו, ובצל על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
טפטוף עם שמן זית; לזרוק מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4
צלי על המדף האמצעי של התנור שחומם מראש במשך 10 דקות. הפעל את המטגן של התנור וצלה במשך 5 דקות נוספות. הזז תבנית אפייה למדף העליון של התנור; מטגן עד שבצל ומנגו מתחילים שלפוחיות פלפל חום habanero, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
הסר מעט קריר.
6
לובש כפפות, להסיר גזע פלפל habanero ולמקם פלפל במעבד מזון קטן או בלנדר; מוסיפים מנגו, בצל, שום, כוסברה, מיץ לימון, ומלח. מתבלים עם פלפל שחור וכמון. דופק עד סלסה משולב מעט שמנמן. מקררים במשך 2 שעות לפני ההגשה עבור טעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
ה "פינו נואר" הופק ובקבוק על ידי יקב ה "פולק מאשין", והיינן קני ליקיטפרקונג.