מנגו טרי-לימון קינוח
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1614 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלב שהתאדה, ציפוי קצפת, מנגו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו מרק קינוח מנגו טרי, מנגו, ברי וקינוח מוס לימון, ו קינוח לימון קרמי עם ענבים טריים (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 3/4 כוס מים לרתיחה.
הוסף ל-1 pkg. תערובת ג ' לטין בקערה קטנה; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין.
יוצקים 1/4 כוס ג ' לטין לתוך 2-qt. קערת זכוכית או עובש מרוסס עם ספריי בישול. מקררים 15 דקות. או עד מעט מעובה. בינתיים, לקלף מנגו לחתוך לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מסדרים מנגו, עם פרוסות חופפות מעט, מעל ג ' לטין בקערה. בעדינות לשפוך נותר תערובת ג ' לטין לימון על מנגו. מקררים 15 דקות. או עד ג ' לטין מוגדר אבל לא המשרד.
בינתיים, להביא מים שנותרו לרתיחה.
מוסיפים לתערובות הג ' לטין המשולבות שנותרו בקערה בינונית; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מערבבים בחלב התאדה. מקררים 30 דקות.
יוצקים תערובת חלב התאדה על שכבת ג ' לטין בקערה. מקררים 4 שעות או עד המשרד. קינוח Unmold רק לפני ההגשה. למעלה עם שוט מגניב.