קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות1
מגזין

מנגו-כוסברה מרגריטה

מנגו-כוסברה מרגריטה
מרגריטה מנג נסו מנגו טרי וכוסברה מרגריטה: בהיר ושתוי, מלפפון מרגריטה כוסברה, ו מרגריטה צ'ילה וכוסברה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מנגו וכוסברה בקערה בינונית. לחץ בחוזקה על מוצקים עם muddler או בחזרה של כף עץ עד מחית.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים בטקילה, מיץ ליים, סירופ פשוט, וcointreau, אז קרח כוס 1. מערבבים כדי להתמזג היטב. מסננים לתוך כוס מדידת זכוכית גדולה. מחלקים את הקרח שנותר בין 2 כוסות גבוהות.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
CointreauCointreau
טקילהטקילה
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
3
יוצקים תערובת מרגריטה מעל.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטהמרגריטה
4
מקשטים עם עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ