מנגו קפוא, פטל שחור קאסיס, ופסיפס וניל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מנגו קפוא, Blackberry Cassis, ו וניל פסיפס. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 168 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אוכמניות, קרם דה קאסיס, סורבה מנגו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות מתכונים דומים: טרין טרופי קפוא עם רוטב מנגו-אוכמניות, יוגורט בננה, מנגו ווניל קפוא, ו קרמים וניל עם תותים בקסיס.
הוראות
שים סורבה וגלידה במקרר עד מתרכך באופן שווה, 45 דקות עד 1 שעה.
בינתיים, אוכמניות purée, סוכר, ו cassis בבלנדר עד חלקה, ואז מסננים thourough מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה, לחיצה על ולאחר מכן משליך מוצקים. להקפיא לעבות מעט עד הגלידה מוכנה, 20 עד 40 דקות, ולאחר מכן מערבבים עד חלקה.
מחבת מעט שמן, ולאחר מכן לחתוך פיסת קלף כדי להתאים את הצדדים התחתונים וארוכים של מחבת, משאיר לפחות 3 סנטימטרים של overhang בכל צד.
מילוי פאן דקורטיבי עם כפות של סורבה וגלידה, לחיצה למטה וממלא רווחים ריקים עם purée blackberry כמו שאתה הולך. חלק עליון, לחיצה למטה עם גב של כף כדי eliminutesate חללי אוויר, ולאחר מכן לקפל דשי קלף מעל ולקפוא עד מוצק, לפחות 3 שעות.
כדי unmold, להפעיל סכין דק לאורך צדדים קצרים של מחבת כדי לשחרר פסיפס, ואז לפתוח קלף ולהפוך על צלחת מנה שטוחה, השלכת קלף.
חותכים פסיפס לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
פסיפס יכול להתבצע 5 ימים קדימה קפוא, מכוסה בניילון נצמד.