מנדלברוט מצופה שוקולד
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל שוקולד טפטוף Mandelbrot. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 117 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סירופ תירס בצבע בהיר, אבקת אפייה, פצפוצי שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מנדלברוט שוקולד שקדים משולש, אגוז חינם דובדבן שוקולד דבש Mandelbrot, ו בנייה ... מלא בשוקולד....ואז טפטף ברוטב אגוזי לוז שוקולד.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח, ערבוב עם מקצף.
מערבבים סוכר וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב. מקציפים ביצים ווניל.
להוסיף תערובת קמח לתערובת סוכר; להכות עד בשילוב. מערבבים דובדבנים ושקדים.
צורה בצק לתוך 2 (9 אינץ ' ארוך) לחמניות.
מניחים לחמניות על תבנית אפייה מכוסה בנייר קלף; טפיחה לעובי 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 30 דקות או עד לחמניות זהובות. מגניב על תבנית אפייה 10 דקות.
חותכים כל גליל באלכסון לפרוסות 12 (בעובי 1/2 אינץ').
מקום, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה.
אופים ב 325 במשך 15 דקות. הפוך את העוגיות ואפה 10 דקות נוספות (עוגיות יהיו רכות מעט במרכז אך יתקשחו ככל שיתקררו).
הסר גיליון אפייה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
מערבבים שוקולד צ ' יפס, סירופ תירס, ו 1 כפית מים בקערה קטנה. מיקרוגל בשיא 10 שניות בכל פעם עד כמעט נמס; מערבבים עד חלקה. תערובת שוקולד כפית לתוך שקית פלסטיק zip העליון קטן; חותם. תחתוך חור קטן בפינה אחת של התיק.