מנטה ליים להקפיא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מנטה ליים להקפיא. מתאים ל-15 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. אם יש לכם גבינת neufchatel פילדלפיה, בייגלה, גרידת ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו הקפאת שרבט ליים, הקפאת פטל ליים, ו ליים פילדלפיה פריז (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9 אינץ ' מחבת עגולה עם גיליון גדול של פלסטיק לעטוף, עם הקצוות של לעטוף משתרע על הצד. מקציפים Neufchatel ו 1/4 כוס סוכר עם מיקסר עד מעורבב.
מוסיפים תערובת ג ' לטין יבשה, גרידת לימון ומיץ; מערבבים היטב.
לטאטא בשוט מגניב מנטה; לשפוך לתוך מחבת מוכן.
מערבבים פירורי בייגלה, חמאה וסוכר שנותרו; מפזרים על קינוח. השתמש בקצוות של ניילון לעטוף בעדינות ללחוץ תערובת פירור לתוך החלק העליון של קינוח.
להקפיא 3 שעות או עד המשרד. הפוך קינוח על צלחת; להסיר מחבת לעטוף פלסטיק.
בואו קינוח לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות. כדי לרכך מעט לפני חיתוך לשרת.