קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות0
מגזין

מנטה ליים להקפיא

מנטה ליים להקפיא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל מנטה ליים להקפיא. מתאים ל-15 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. אם יש לכם גבינת neufchatel פילדלפיה, בייגלה, גרידת ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו הקפאת שרבט ליים, הקפאת פטל ליים, ו ליים פילדלפיה פריז (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 9 אינץ ' מחבת עגולה עם גיליון גדול של פלסטיק לעטוף, עם הקצוות של לעטוף משתרע על הצד. מקציפים Neufchatel ו 1/4 כוס סוכר עם מיקסר עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
NeufchatelNeufchatel
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים תערובת ג ' לטין יבשה, גרידת לימון ומיץ; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
בטעם תותבטעם תות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3
לטאטא בשוט מגניב מנטה; לשפוך לתוך מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים פירורי בייגלה, חמאה וסוכר שנותרו; מפזרים על קינוח. השתמש בקצוות של ניילון לעטוף בעדינות ללחוץ תערובת פירור לתוך החלק העליון של קינוח.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
להקפיא 3 שעות או עד המשרד. הפוך קינוח על צלחת; להסיר מחבת לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בואו קינוח לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות. כדי לרכך מעט לפני חיתוך לשרת.