מנטה-עוגיות שוקולד
עוגיות שוקולד מנטה עשויה להיות מה שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בטי המקורי פרימיום בראוני לערבב, פקאן, מים, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות שוקולד מנטה, בראוניז שוקולד-מנטה, ו עוגיות שוקולד מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). גריז תחתון רק של 9 אינץ ' מחבת מרובעת. הפוך את הבלילה בראוני כפי שמכוון על תיבת-למעט מערבבים פקאן ו 2/3 כוס שוקולד צ 'יפס (רזרבה הנותרים שוקולד צ' יפס עבור זיגוג).
אופים 36 עד 41 דקות או עד קיסם מוכנס 2 אינץ ' מהצד של פאן יוצא כמעט נקי. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות.
בקערה קטנה, מערבבים את כל המרכיבים בציפוי באמצעות כף עד מעורבב היטב.
בסיר 1 ליטר, חומרי זיגוג חום על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד מותך. מערבבים במים חמים, כמה טיפות בכל פעם, עד התערובת היא רזה מספיק כדי לטפטף.
טפטוף מעל בראוניז חלביים. מקררים כ -30 דקות או עד זיגוג מוצק. עבור בראוניז, לחתוך 6 שורות על ידי 5 שורות.