מנטה-עוגת גלידת שוקולד
עוגת גלידת מנטה-שוקולד עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-434 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם צבע מזון, גלידה, אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. מתכונים דומים: מנטה-עוגת גלידת שוקולד, מנטה-עוגת גלידת שוקולד, ו עוגת קרם מנטה שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). תחתית גריז רק של שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ'; תחתית קו עם נייר שעווה. הפוך את הבלילה עוגה כפי שהורה על תיבה. כף באופן שווה למחבתות.
אופים לפי הוראות על תיבת עבור סיבובים 9 אינץ'. מגניב מחבתות 10 דקות.
הסר מהמחבתות למדפי קירור.
הסר נייר שעווה. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
קו 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם נייר כסף. כף ולהפיץ גלידה באופן שווה במחבת. מכסים בנייר כסף; להקפיא עד קפוא לחלוטין, על 2 שעות.
על צלחת הגשה, מניחים שכבת עוגה 1 עם צד מעוגל כלפי מטה.
הסר גלידה מחבת; לקלף רדיד.
מניחים על גבי עוגה. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה, צד מעוגל למעלה.
בקערה בינונית, לנצח קצפת, אבקת סוכר וצבע מזון במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. כפור בצד העליון של עוגה עם קצפת. להקפיא על 2 שעות או עד המשרד.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות לפני ההגשה.