מנטה שוקולד פירורים דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 30 מנות. גשו לסופר וקנו חלב מרוכז, חמאה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו חטיפי שוקולד קסם להתפורר, חטיפי קראמבל פטל ושוקולד, ו שוקולד שביל החלב עוגיות להתפורר ברים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה מומסת; מערבבים היטב. לחץ לתוך מחבת משומנת קלות 13" x 9" x 2".
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
אופים ב 350 במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מפזרים ממתקים קצוצים והבא 4 מרכיבים מעל הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
4
מערבבים ביצה וחלב מרוכז; לשפוך על פירורי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
תערובת עוגה טבעית באריזה
5
אופים ב 350 במשך 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בואו להתקרר לחלוטין.
7
חתוך לסורגים.
8
הערה: עבור ממתקים, השתמשנו עוגיות הרשי ' n ' מנטה ברים. עבור שוקולד לבן, השתמשנו
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
מיני חטיפי ממתקים בציפוי שוקולד קרמל-בוטנים (כגון Snickers®)