קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

מנטה שוקולד צ'יפס Panna קוטה

מנטה שוקולד צ'יפס Panna קוטה
זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך שוקולד מריר, תמצית מנטה, אבקת ג'לטין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: שוקולד מנטה פאנה קוטה - פחמימות ללא גלוטן, מנטה Julep Panna קוטה, ו שוקולד Panna קוטה.

הוראות

1
הוסף 2 כוסות של חצי וחצי לסיר בינוני. מערבבים בסוכר ומפזרים ג ' לטין. הניחו בצד חמש דקות כדי לאפשר לג ' לטין לפרוח. תערובת סיר חום בעדינות על אש נמוכה, ערבוב בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
חום עד שכמעט מבעבע. גם הסוכר וגם הג ' לטין צריכים להיות מותכים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
הסר מהחום.
4
שלב את החצי וחצי הנותרים, תמצית מנטה, וניל, וצביעת מזון בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
חצי וחציחצי וחצי
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
יוצקים תערובת חמה לתוך קערה בעדינות להקציף לשלב.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מניחים קערה על אמבט קרח ומערבבים בעדינות עם מרית עד שהתערובת קרה למגע. אל תשתמשו במקצף או שתציגו יותר מדי אוויר ותיצרו מרקם סופי מוזר בקוטה הפאנה שלכם. לאחר קר, לעבור למקרר או מקפיא. בדוק כל חמש דקות. לאחר תערובת עבה, להסיר מיד. זה ייקח בערך עשר דקות במקפיא, עד חצי שעה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
בזמן שאתה צונן תערובת פאנה קוטה, להמיס שוקולד בכוס קטנה או קערת מתכת מעל מים רותחים או ב 30 התפרצויות שניות במיקרוגל. אתה רוצה את זה נוזל אבל לא חם.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
טפטוף שוקולד בסרטים דקים על תערובת פאנה קוטה עבה. אפשר שוקולד להקשיח (זה ילך מבריק כדי מט) לפני פירוק בעדינות ערבוב לתוך תערובת. חזור עד שכל השוקולד משמש.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
9
יוצקים לשישה כוסות 8 או 9 אונקיה ברורות ולהעביר למקרר להגדרת סיום, לפחות שעה אחת.
10
לשרת.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.