קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

מנטה שוקולד צ'יפס Panna קוטה

מנטה שוקולד צ'יפס Panna קוטה
זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך שוקולד מריר, תמצית מנטה, אבקת ג'לטין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: שוקולד מנטה פאנה קוטה - פחמימות ללא גלוטן, מנטה Julep Panna קוטה, ו שוקולד Panna קוטה.

הוראות

1
הוסף 2 כוסות של חצי וחצי לסיר בינוני. מערבבים בסוכר ומפזרים ג ' לטין. הניחו בצד חמש דקות כדי לאפשר לג ' לטין לפרוח. תערובת סיר חום בעדינות על אש נמוכה, ערבוב בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
חום עד שכמעט מבעבע. גם הסוכר וגם הג ' לטין צריכים להיות מותכים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
הסר מהחום.
4
שלב את החצי וחצי הנותרים, תמצית מנטה, וניל, וצביעת מזון בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
חצי וחציחצי וחצי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים תערובת חמה לתוך קערה בעדינות להקציף לשלב.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים קערה על אמבט קרח ומערבבים בעדינות עם מרית עד שהתערובת קרה למגע. אל תשתמשו במקצף או שתציגו יותר מדי אוויר ותיצרו מרקם סופי מוזר בקוטה הפאנה שלכם. לאחר קר, לעבור למקרר או מקפיא. בדוק כל חמש דקות. לאחר תערובת עבה, להסיר מיד. זה ייקח בערך עשר דקות במקפיא, עד חצי שעה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
בזמן שאתה צונן תערובת פאנה קוטה, להמיס שוקולד בכוס קטנה או קערת מתכת מעל מים רותחים או ב 30 התפרצויות שניות במיקרוגל. אתה רוצה את זה נוזל אבל לא חם.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
טפטוף שוקולד בסרטים דקים על תערובת פאנה קוטה עבה. אפשר שוקולד להקשיח (זה ילך מבריק כדי מט) לפני פירוק בעדינות ערבוב לתוך תערובת. חזור עד שכל השוקולד משמש.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
9
יוצקים לשישה כוסות 8 או 9 אונקיה ברורות ולהעביר למקרר להגדרת סיום, לפחות שעה אחת.
10
לשרת.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.