מנטה שוקולד צ'יפס Panna קוטה
זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך שוקולד מריר, תמצית מנטה, אבקת ג'לטין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: שוקולד מנטה פאנה קוטה - פחמימות ללא גלוטן, מנטה Julep Panna קוטה, ו שוקולד Panna קוטה.
הוראות
הוסף 2 כוסות של חצי וחצי לסיר בינוני. מערבבים בסוכר ומפזרים ג ' לטין. הניחו בצד חמש דקות כדי לאפשר לג ' לטין לפרוח. תערובת סיר חום בעדינות על אש נמוכה, ערבוב בעדינות.
חום עד שכמעט מבעבע. גם הסוכר וגם הג ' לטין צריכים להיות מותכים לחלוטין.
שלב את החצי וחצי הנותרים, תמצית מנטה, וניל, וצביעת מזון בקערה בינונית.
יוצקים תערובת חמה לתוך קערה בעדינות להקציף לשלב.
מניחים קערה על אמבט קרח ומערבבים בעדינות עם מרית עד שהתערובת קרה למגע. אל תשתמשו במקצף או שתציגו יותר מדי אוויר ותיצרו מרקם סופי מוזר בקוטה הפאנה שלכם. לאחר קר, לעבור למקרר או מקפיא. בדוק כל חמש דקות. לאחר תערובת עבה, להסיר מיד. זה ייקח בערך עשר דקות במקפיא, עד חצי שעה במקרר.
בזמן שאתה צונן תערובת פאנה קוטה, להמיס שוקולד בכוס קטנה או קערת מתכת מעל מים רותחים או ב 30 התפרצויות שניות במיקרוגל. אתה רוצה את זה נוזל אבל לא חם.
טפטוף שוקולד בסרטים דקים על תערובת פאנה קוטה עבה. אפשר שוקולד להקשיח (זה ילך מבריק כדי מט) לפני פירוק בעדינות ערבוב לתוך תערובת. חזור עד שכל השוקולד משמש.
יוצקים לשישה כוסות 8 או 9 אונקיה ברורות ולהעביר למקרר להגדרת סיום, לפחות שעה אחת.