מניקוטי אפוי עם נקניק ואפונה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 59 גרם של שומן, וסך הכל 781 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב מרינרה, מלח כשר, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 28 דקות. נסו נקניק מניקוטי, נקניק מניקוטי, ו מניקוטי עם נקניק חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס 9-by-13-by-2-inch זכוכית צלחת אפייה עם שמן צמחי ספריי בישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
תנור
3
עבור רוטב פונדוטה: בסיר בינוני כבד תחתית, להביא את החלב והשמנת לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
קרם
רוטב
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים את הפקורינו רומנו ומקציפים עד שהגבינה נמסה והרוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנו
גבינה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בזיליקום. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את הנקניק, שאלוט, שום, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מבשלים עד הנקניק מבושל דרך והירקות התרככו, 8 עד 10 דקות. באמצעות כף עץ, לשבור את הנקניק לחתיכות 1/2 אינץ'. תגביר את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
שאלות
נקניק
שום
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
8
מוסיפים את היין ומגרדים את החתיכות החומות שנצמדות לתחתית המחבת בכפית עץ. לבשל עד היין התאדה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
9
הסר את המחבת מהחום והנח בצד כדי להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיף את האפונה, ריקוטה, וכוס 1 של רוטב פונדוטה. העונה עם הנותרים 1/2 כפית מלח כשר 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשר
גבינת ריקוטה
פלפל
רוטב
אפונה
11
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
12
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רק במכרז, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
13
לנקז ולהניח בצד.
14
מורחים חצי מרוטב המרינרה על תחתית תבנית האפייה מוכנה. באמצעות כף קטנה, למלא את קונכיות manicotti עם מילוי נקניק ולסדר שכבה אחת בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרה
מניקוטי
נקניק
קונכיות פסטה
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
15
יוצקים את רוטב המרינרה שנותר על גבי פגזים מלאים. כפית את רוטב הפונדוטה שנותר על גבי ומפזרים את המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב מרינרה
מוצרלה
קונכיות פסטה
רוטב
16
טפטוף עם שמן זית ואופים עד תוסס וזהוב חום, 30 עד 35 דקות.