מניקוטי תוצרת בית
מניקוטי תוצרת בית עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. גשו לסופר וקנו ריקוטה, ביצה, רוטב עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מניקוטי תוצרת בית, מניקוטי תוצרת בית, ו מניקוטי תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות. בקערה לשלב ריקוטה, ביצים וחצי גבינת פרמזן.
מסננים תרד וסוחטים את שאר המים.
מוסיפים לתערובת גבינה. מערבבים כדי להתמזג. מתבלים במלח ופלפל. קח קרפ העליון עם 3 או 4 כפות של תערובת גבינה ותרד.
להפשיל. למלא ולהפשיל קרפים הנותרים. בתבנית אפייה מורחים רוטב באופן שווה לאורך התחתית.
מניחים קרפים ממולאים בתבנית אפייה. למעלה עם יותר רוטב ופרמזן.
אופים במשך 30 דקות, עד מבעבע.