מניקוטי תרד
מניקוטי תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 7 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם גבינת ריקוטה, תרד חתוך, קונכיות מניקוטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפגזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טאקו קינוח עם קונכיות דקות עוגיות, גנאש שוקולד, מילוי פירות טריים ו CocoWhip ליים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: מניקוטי תרד, תרד מניקוטי עם בשר חזיר, ו מניקוטי תרד לילה.
הוראות
תנור חום עד 191°. קוק מניקוטי לפי הוראות על תיבת. לשטוף עם מים קרים; לנקז היטב.
בקערה בינונית, מערבבים יחד 1 1/2 כוסות של תערובת הגבינה האיטלקית, פלפל אדום, גבינת ריקוטה, תרד, שום וביצה.
בתחתית צלחת אפיית זכוכית ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר), מורחים 1 כוס של רוטב הפסטה. תערובת ריקוטה כפית לתוך מניקוטי; מקום על רוטב בצלחת.
יוצקים שאריות רוטב על מניקוטי.
מכסים בחוזקה בנייר כסף; אופים כ -30 דקות או עד שהרוטב מבעבע. לחשוף צלחת; מפזרים הנותרים 1/2 כוס גבינה איטלקית תערובת.
אופים חשפו 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.