מניקוטי תרד
מניקוטי תרד הוא מנה עיקרית המגישה 7. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת מוצרלה חלקית, פירורי לחם, שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 74%. מניקוטי תרד, מניקוטי תרד, ו מניקוטי תרד עם חזיר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הריקוטה, 1-1 / 2 כוסות גבינת מוצרלה, תרד, שמנת חמוצה, פירורי לחם, תיבול איטלקי, אבקת שום ואבקת בצל.
שלב את מיץ העגבניות, הסלסה והעגבניות המרוסקות; מורחים 1 כוס רוטב ב-13 אינץ ' לא משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. ממלאים מניקוטי לא מבושל בתערובת תרד; מסדרים מעל רוטב.
יוצקים את הרוטב שנותר על מניקוטי.
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 55 דקות. לחשוף; מפזרים גבינת מוצרלה שנותרה.
אופים 15 דקות יותר או עד שהאטריות רכות.