מסווג שפמנון
מסווג שפמנון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 645 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, קמח, חלב-חמאה דל-שומן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מסווג שפמנון, מרק שפמנון, ו שפמנון מסאלה.
הוראות
מניחים 1 קמח כוס בצלחת רדודה או קערה.
מערבבים קמח תירס, 2 כפות קמח, ופלפל בצלחת רדודה שנייה, ערבוב היטב עם מקצף.
מערבבים חלב חמאה וביצה בקערה רדודה שלישית או צלחת, ערבוב היטב עם מקצף.
מחממים שמן ל-385 בתנור הולנדי.
מפזרים את שני הצדדים של פילה עם 1/2 כפית מלח. לדלות 2 פילה בקמח. לטבול בתערובת חלב חמאה, ולדלות בתערובת קמח תירס. פילה מטוגן בפירורי לחם במשך 5 דקות או עד פתיתי זהב חום ודגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מניחים פילה מטוגן על מתלה תיל במחבת ג ' לי רול, ולהתחמם בתנור 250. חזור על הנוהל עם שאריות פילה, קמח, תערובת חלב חמאה ותערובת קמח תירס.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
מוסיפים חמאה לטפטופים במחבת.
הוסף שרימפס; לטגן 3 עד 5 דקות או עד הסוף.
הסר שרימפס מהמחבת; להתחמם.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 3 דקות או עד למכרז.
להוסיף שום; לטגן 30 שניות.
מפזרים 2 כפות קמח; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים חלב, מרק, ו 1/4 כפית מלח; מביאים לרתיחה. מבשלים 3 דקות או עד עבה מעט, ערבוב לעתים קרובות.
מקום פילה שפמנון 1 על כל אחד 6 צלחות; העליון כל מנה עם כ 1/3 כוס רוטב, 3 שרימפס, 2 כפיות בצל ירוק, בייקון מתפורר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.