מסור דאל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Masoor דאל. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 2 . מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. לכו לחנות ותביאו מלח, עגבניות שימורים, פלפלים חריפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר הגולמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 דקות. נסו masoor dal, איך לעשות את כל masoor dal או sabut masoor dal, מלא מסור דאל / סאבת מסור דאל / מסור דאל, ו masoor dal, איך לעשות masoor dal (מתכונים דומים).
הוראות
ב broiler, או באמצעות לפיד, להשחיר את השום וג ' ינג ' ר ולאחר מכן להוסיף אותם לסיר לחץ. לשטוף את masoor דאל עד המים זורמים ולהוסיף אותם לסיר הלחץ יחד עם 3 כוסות מים, כורכום, עגבניות מבושלות (עם מיצים), צ ' ילי לפי הטעם. לשטוף היטב את הכוסברה, לחתוך רק את החלקים התחתונים של הגבעולים והשורשים את הוספת אותם לסיר (לשמור את העלים לקישוט). מכסים את סיר הלחץ במכסה ומביאים ללחץ על חום גבוה. להנמיך את החום כדי לשמור על משרוקית עדינה לבשל את העדשים במשך 7 דקות. כאשר העדשים נעשים, לשים את סיר הלחץ בכיור ולהפעיל קצת מים על המכסה כדי לשחרר במהירות את הלחץ. עושה את זה יעשה רעש חזק ישחרר הרבה קיטור, כך לשמור על מרחק בטוח. כשהלחץ ירד לגמרי, פתח את המכסה.
הסר את שורש הכוסברה, שום וג ' ינג ' ר.
מוסיפים את המלח, הסוכר ומיץ לימון ולהתאים את התיבול taste.In מחבת קטנה, להוסיף את ghee וחום עד חם.
מוסיפים את זרעי הכמון, זרעי חרדל, זרעי שומר ופלפל צ ' ילי ומטגנים עד ריחני מאוד.
יוצקים את התערובת על דאל מסור ומקשטים עם עלי הכוסברה כדי לשרת.