מסעדה-מרק תפוחי אדמה אפוי איכותי
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. . נסו פסטה נקניק מחבת עם תרד: איכות המסעדה בתוך 30 דקות, מסעדת קרם בסגנון של מרק גבינת צ'דר תפוחי אדמה, ו תבשיל בהשראת השף, איכות חברתית: עוף צלוי עם כרוב ניצנים וחשיש תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
אופים תפוחי אדמה במשך 1 שעה, או עד הסוף. להפריש להתקרר.
ממיסים חמאה בסיר 3 ליטר על אש בינונית.
מטגנים בצל עד חום רך וזהוב. מערבבים בקמח, ומבשלים 5 דקות כדי להפוך רביכה.
מוסיפים עמילן תירס ופתיתי תפוחי אדמה. מתבלים במלח, פלפל, בזיליקום וקורנית. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך 5 דקות.
הסר את העור מן תפוחי אדמה מקורר, ולהשליך. קוביות תפוחי האדמה לקוביות 1/2 אינץ', ומערבבים לתוך מרק, יחד עם חצי וחצי. מבשלים במשך 15 עד 20 דקות, או עד עבה. כף לתוך קערות, ומקשטים עם גבינה מגוררת, בייקון ובצל ירוק קצוץ.