קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מסעדה-מרק תפוחי אדמה אפוי איכותי

מסעדה-מרק תפוחי אדמה אפוי איכותי
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. . נסו פסטה נקניק מחבת עם תרד: איכות המסעדה בתוך 30 דקות, מסעדת קרם בסגנון של מרק גבינת צ'דר תפוחי אדמה, ו תבשיל בהשראת השף, איכות חברתית: עוף צלוי עם כרוב ניצנים וחשיש תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
אופים תפוחי אדמה במשך 1 שעה, או עד הסוף. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
ממיסים חמאה בסיר 3 ליטר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מטגנים בצל עד חום רך וזהוב. מערבבים בקמח, ומבשלים 5 דקות כדי להפוך רביכה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
יוצקים מלאי עוף ומים.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
מוסיפים עמילן תירס ופתיתי תפוחי אדמה. מתבלים במלח, פלפל, בזיליקום וקורנית. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
הסר את העור מן תפוחי אדמה מקורר, ולהשליך. קוביות תפוחי האדמה לקוביות 1/2 אינץ', ומערבבים לתוך מרק, יחד עם חצי וחצי. מבשלים במשך 15 עד 20 דקות, או עד עבה. כף לתוך קערות, ומקשטים עם גבינה מגוררת, בייקון ובצל ירוק קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון