מעבר-להשוות כרוב ניצנים
אם יש לכם בייקון פרמיה של אפלטון, יסודות סטונמיל עם מלח, יסודות סטונמיל פלפל טחון, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. וזה די טוב. נסו מעבר-להשוות כרוב ניצנים, כרוב ניצנים Baaji (כרוב ניצנים מתובל הודי), ו כרוב ניצנים קלוי של Kittencal / כרוב ניצנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. מעיל צלחת אפייה מרובעת עם ספריי בישול. הכן את הבלילה מאפין תירס על פי הוראות החבילה. מערבבים תירס מופשר לתוך הבלילה.
אופים במשך 15 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
מבשלים בייקון עד פריך. שמור את טפטוף הבייקון. קותלי חזיר מתפוררים.
מניחים כרוב ניצנים על תבנית אפייה וזורקים עם טיפות בייקון, מלח, פלפל ואגוז מוסקט. צלי במשך 15-20 דקות.
לשבור מאפינס תירס לחתיכות בגודל ביס ומניח על תבנית אפייה.
אופים במשך 12-15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב ופריך.
בינתיים, מוסיפים בצל למחבת ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד קרמל.
ממש לפני ההגשה, לזרוק כרוב ניצנים עם 3/4 של בייקון מתפורר, בצל מקורמל ופירורי מאפין תירס. אם תרצה, השתמש במניות עוף כדי להרטיב את התערובת.
יוצקים לתוך קערה ומקשטים עם בייקון מתפורר שנותר.