מעושן Bluefish Pâté דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 638 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך בצל סגול, צלפים, מקשטים: פלחי לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן פסקטריאני, קטוגני דיאט. מתכונים דומים: מעושן-bluefish Pâté, פטה דג כחול מעושן, ו פטה דג כחול מעושן.
הוראות
1
להסיר ולהשליך בשר כהה מן פילה דגים. בשר לבן פתית, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
מים כדי לאפשר
2
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד פלאפי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים מיץ לימון, קוניאק ופלפל; לנצח עד מעורבב היטב. מערבבים דגים, בצל, שמיר, צלפים. לארוז לתוך 1-quart קרוק או קערה; לכסות ולהירגע שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
קוניאק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 עד 30 דקות כדי לרכך; לשרת עם קרקרים או crostini.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.