מערבולות תאנים
צריך הר ד ' אובר צמחוני? מערבולות תאנים יכולות להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו קינמון, ביצה, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו מערבולות תאנה ותאריך, מערבולות תאנים ותמרים בניחוח אניס, ו ניוטון תאנה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, קמח דופק, סוכר, מלח וחצי קינמון עד לערבוב. דופק בחמאה עד שנוצרים פירורים גסים. דופק בביצה ו 2 כפות. מיץ עד בצק יוצר כדור.
מחלקים בצק לשניים; טפיחה לתוך 2 4 1/2 אינץ ' דיסקים רחב. לעטוף דיסקים בניילון נצמד; צמרמורת במשך שעה 1.
במעבד, מחית תאנים, תמרים, דבש ומיץ שנותר וקינמון עד שנוצר עיסה חלקה.
מניחים בין יריעות ניילון ומרדדים למלבן בגודל 8 על 10 אינץ 'בעובי של כ-1/8 אינץ'. קצוות קצוות.
הסר את הסדין העליון; מורחים מחצית מהמילוי על הבצק ומשאירים גבול בגודל 1/4 אינץ'. החל בצד קצר, באמצעות פלסטיק כסיוע, להתגלגל לתוך יומן. לעטוף בניילון נצמד להקפיא עד המשרד, לפחות 2 שעות עד 1 בשבוע. חזור על הפעולה עם יתרת הבצק והמילוי.
מניחים מתלים בשליש העליון והתחתון של התנור; מחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס. בעזרת סכין משוננת חותכים 1 בולי עץ לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'.
מניחים על סדינים, 1 אינץ ' זה מזה.
אופים, מחליפים סדינים באמצע הדרך, עד להזהבה, 20 עד 25 דקות.
מניחים להתקרר למשך 2 דקות; מעבירים למתלים להתקררות מלאה. חזור עם יומן שנותר.