מערבולות תרד-גבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תרד גבינה מערבולת. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 140 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו 3-אונקיה חבילת בצק עלים גיליונות, קמח, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו מערבולות גבינת תרד, מאפה טונה עם מערבולות גבינה, ו Swirls סלמון מעושן & גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 ° F. להכות את הביצה והמים בקערה קטנה עם מזלג.
מערבבים את גבינת המנסטר, גבינת פרמזן, בצל ואבקת שום בקערה בינונית.
מפזרים את הקמח על משטח העבודה. לפתוח את גיליון מאפה על משטח העבודה.
מברשת גיליון מאפה עם תערובת הביצה. למעלה עם תערובת גבינה ותרד. החל מהצד הקצר, להפשיל כמו גליל ג ' לי.
חותכים לפרוסות 20 (1/2 אינץ').
מניחים את הפרוסות, לחתוך בצד למטה, על 2 גיליונות אפייה.
מברשת את הפרוסות עם תערובת הביצה.
אופים במשך 15 דקות או עד המאפים הם חום זהוב.
הסר את המאפים מסדינים אפייה ולתת מגניב על מדפי תיל במשך 10 דקות.
לקבלת התוצאות הטובות ביותר, הקפד להסיר נוזלים רבים ככל שתוכל מן התרד לפני הוספת אותו המאפה. אם זה רטוב מדי, זה עלול להפוך את הבצק רטוב.
עבור מערבולות פסטו, להשמיט את כל החומרים אבל הקמח ואת בצק עלים. לפתוח את גיליון מאפה כפי שכוון לעיל.
מורחים 1/2 של 8-אונקיה חבילת גבינת שמנת, התרכך, על גיליון מאפה עד בתוך 1/2 אינץ ' של הקצה. למעלה עם 3 כפות רוטב פסטו ומפזרים 1/4 כוס קצוץ דק אגוזי מלך.
מברשת את קצה גיליון מאפה עם מים.
להפשיל את הבצק ולהמשיך כפי שכוון לעיל.
עבור חזיר & ברוקולי מערבולות, להשמיט את התרד, גבינות, בצל ואבקת שום. לפתוח את גיליון מאפה מברשת עם תערובת הביצה כפי מופנה לעיל.
מורחים 1/2 של מיכל 8-אונקיה קצפת גבינת שמנת עם עירית על גיליון מאפה. למעלה עם 1 כוס ברוקולי קצוץ קפוא, הפשיר ומנוקז היטב 1 כוס קצוץ דק בשר חזיר מבושל. המשך לפי ההוראות לעיל.
עבור טוויסט טעם, לנסות גבינה אחרת. כל גבינה גרוסה תעבוד במתכון הזה.