Arabbiata מפורק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1148 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך אגוז מוסקט, סוכר, פרזנו צ'ילה פלפלים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. נסו ארביאטה עוף, שרימפס ארביאטה, ו Penne Arabbiata (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את העגבניות ואת המיץ שלהם בקערה של מעבד מזון. באח 3 עד 4 כפות של הבצל ישירות לתוך מעבד המזון כך המיץ נופל לתוך העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הסוכר, בזיליקום, שום טפטוף ליברלי של EVOO (כ 1 כף), ומתבלים עם מלח ים ופלפל. תסיטי את התערובת עד שהיא תירק, ואז תעבירי אותה לסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני נמוך ומבשלים 20 עד 30 דקות. (אם אתה לא משרת את הרוטב באופן מיידי, מגניב ולאחר מכן לקרר אותו. כל שאריות טעים על ספגטי עם חמאה וגבינה לארוחת ערב פשוטה יותר אחר. זה גם קופא היטב אם אתה רוצה לעשות אצווה כפולה או משולשת.) לשטוף את מעבד המזון ולהחזיר את הקערה לבסיס. עבור הדבק צ ' ילה: דק קוצצים את chiles (להסיר את הזרעים אם אתה רוצה לרסן את החום שלהם קצת).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הדבק צ ' ילי
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
יוקון
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מפזרים קצת מלח ים על הצ ' ילי על קרש החיתוך, ואז מחית את השום כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4
מערבבים עם האריסה במיכל קטן. לכסות ולאחסן במקרר. עבור פסטו: קלי קלות צנוברים במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
Harissa
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בואו להתקרר לחלוטין.
6
מערבבים את צנוברים, בזיליקום, פטרוזיליה, EVOO, גבינה ושום במעבד המזון. מתבלים במלח, פלפל וכמה סבכים של אגוז מוסקט. דופק עד התערובת מעורבב היטב, ולאחר מכן להעביר מיכל קטן. לכסות ולאחסן במקרר. (הפסטו קופא היטב, כך להכפיל או לשלש את המנה אם אתה רוצה. כדי לשרת, להביא את הרטבים לטמפרטורת החדר. שמור שליש צ ' ילה לשימושים אחרים. להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה, ואז לבשל את הספגטי עד אל דנטה. שמור 1 כוס בישול נוזלי, ולאחר מכן לנקז את הפסטה. בינתיים, לחמם את רוטב העגבניות בסיר קטן על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כוס שום קצוץ
מתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
יוקון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
שים את הפסטה בקערה הגשה, טבול עם מי בישול שמורים ומערבבים בכל רוטב העגבניות וחצי הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
מתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
טפטוף עם EVOO ולהוסיף 1 כף של רוטב צ ' ילה בכל פעם, התאמת אותו לרמה המועדפת עליך של חום. לזרוק במרץ לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
יוקון
9
מגישים עם הרבה גבינה ואת הדבק צ ' ילה הנותרים רוטב פסטו עבור ערבוב לטעם של כל אדם. סיים עם טפטוף נוסף של EVOO.