Arabbiata מפורק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1148 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך אגוז מוסקט, סוכר, פרזנו צ'ילה פלפלים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. נסו ארביאטה עוף, שרימפס ארביאטה, ו Penne Arabbiata (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את העגבניות ואת המיץ שלהם בקערה של מעבד מזון. באח 3 עד 4 כפות של הבצל ישירות לתוך מעבד המזון כך המיץ נופל לתוך העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את הסוכר, בזיליקום, שום טפטוף ליברלי של EVOO (כ 1 כף), ומתבלים עם מלח ים ופלפל. תסיטי את התערובת עד שהיא תירק, ואז תעבירי אותה לסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני נמוך ומבשלים 20 עד 30 דקות. (אם אתה לא משרת את הרוטב באופן מיידי, מגניב ולאחר מכן לקרר אותו. כל שאריות טעים על ספגטי עם חמאה וגבינה לארוחת ערב פשוטה יותר אחר. זה גם קופא היטב אם אתה רוצה לעשות אצווה כפולה או משולשת.) לשטוף את מעבד המזון ולהחזיר את הקערה לבסיס. עבור הדבק צ ' ילה: דק קוצצים את chiles (להסיר את הזרעים אם אתה רוצה לרסן את החום שלהם קצת).
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הדבק צ ' ילי
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימון
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מפזרים קצת מלח ים על הצ ' ילי על קרש החיתוך, ואז מחית את השום כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4
מערבבים עם האריסה במיכל קטן. לכסות ולאחסן במקרר. עבור פסטו: קלי קלות צנוברים במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
Harissa
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בואו להתקרר לחלוטין.
6
מערבבים את צנוברים, בזיליקום, פטרוזיליה, EVOO, גבינה ושום במעבד המזון. מתבלים במלח, פלפל וכמה סבכים של אגוז מוסקט. דופק עד התערובת מעורבב היטב, ולאחר מכן להעביר מיכל קטן. לכסות ולאחסן במקרר. (הפסטו קופא היטב, כך להכפיל או לשלש את המנה אם אתה רוצה. כדי לשרת, להביא את הרטבים לטמפרטורת החדר. שמור שליש צ ' ילה לשימושים אחרים. להביא סיר של מים מלוחים לרתיחה, ואז לבשל את הספגטי עד אל דנטה. שמור 1 כוס בישול נוזלי, ולאחר מכן לנקז את הפסטה. בינתיים, לחמם את רוטב העגבניות בסיר קטן על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
רצועת קליפת לימון אחת
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
שים את הפסטה בקערה הגשה, טבול עם מי בישול שמורים ומערבבים בכל רוטב העגבניות וחצי הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
8
טפטוף עם EVOO ולהוסיף 1 כף של רוטב צ ' ילה בכל פעם, התאמת אותו לרמה המועדפת עליך של חום. לזרוק במרץ לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
9
מגישים עם הרבה גבינה ואת הדבק צ ' ילה הנותרים רוטב פסטו עבור ערבוב לטעם של כל אדם. סיים עם טפטוף נוסף של EVOO.