קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

מפלצות

מפלצות
אם יש לכם סודה לשתיה, ביצים, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: מפלצות, מפלצות עוגיות, ו קרם עלים מפלצות.

הוראות

1
מחממים התנור ל 250 מעלות F. קו שני גדול (כ 13×18), rimmed, גיליונות אפייה חובה כבדה עם רדיד nonstick. קלף הוא כנראה גם בסדר, אבל אני כבר משתמש nonstick foil.In קערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד את הביצים, שני סוגי הסוכר, סודה לשתיה, מלח, סירופ תירס ווניל. מערבבים בחמאת הבוטנים וחמאה מומסת. כאשר מעורבב, להוסיף קמח ומערבבים עד מעורבב. לבסוף, מערבבים את שיבולת השועל, כל הצ ' יפס השונים ואת הממתקים.מרוקנים על שני דפי האפייה ומחלקים את הבצק על כל גיליון לשני חלקים / מדכאים את האצבעות ולוחצים על כל מקטע כדי ליצור שני לוחות דקים מאוד על כל גיליון עוגיות. אתה יכול לעשות לוח אחד גדול על כל גיליון, אבל מה שהופך את שני נותן לך יותר חתיכות קצה, ואלה הם הטובים ביותר!
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלבחבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
אופים גיליון אחד בכל פעם ב 250 מעלות במשך 45 דקות (זמן לאפות הכולל יהיה שעה).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
הסר מהתנור ולהפעיל חותך פיצה דרך לוחות לעשות משולשים גדולים וקטנים – לא להפריד בשלב זה.חזור לתנור 250 ואפה לעוד 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
בואו מגניב במשך כ 10 דקות על תבנית אפייה בזהירות להעביר מתלה חוט כדי להתקרר לחלוטין. זה צריך פריך כפי שהוא מתקרר.אם יש לך כמה חתיכות עבות כי הם לא פריך מספיק בשבילך גם אחרי שהם מגניבים לחלוטין, לזרוק אותם בחזרה בתנור 250 לעוד 10-15 דקות, ואז לתת מגניב. ככל שתלחץ על הלוחות, יש לך סיכוי טוב יותר לקבל קליפה פריכה.
מרכיבים שתצטרך
נביחהנביחה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק