מפלצות
אם יש לכם סודה לשתיה, ביצים, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: מפלצות, מפלצות עוגיות, ו קרם עלים מפלצות.
הוראות
מחממים התנור ל 250 מעלות F. קו שני גדול (כ 13×18), rimmed, גיליונות אפייה חובה כבדה עם רדיד nonstick. קלף הוא כנראה גם בסדר, אבל אני כבר משתמש nonstick foil.In קערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד את הביצים, שני סוגי הסוכר, סודה לשתיה, מלח, סירופ תירס ווניל. מערבבים בחמאת הבוטנים וחמאה מומסת. כאשר מעורבב, להוסיף קמח ומערבבים עד מעורבב. לבסוף, מערבבים את שיבולת השועל, כל הצ ' יפס השונים ואת הממתקים.מרוקנים על שני דפי האפייה ומחלקים את הבצק על כל גיליון לשני חלקים / מדכאים את האצבעות ולוחצים על כל מקטע כדי ליצור שני לוחות דקים מאוד על כל גיליון עוגיות. אתה יכול לעשות לוח אחד גדול על כל גיליון, אבל מה שהופך את שני נותן לך יותר חתיכות קצה, ואלה הם הטובים ביותר!
אופים גיליון אחד בכל פעם ב 250 מעלות במשך 45 דקות (זמן לאפות הכולל יהיה שעה).
הסר מהתנור ולהפעיל חותך פיצה דרך לוחות לעשות משולשים גדולים וקטנים – לא להפריד בשלב זה.חזור לתנור 250 ואפה לעוד 15 עד 20 דקות.
בואו מגניב במשך כ 10 דקות על תבנית אפייה בזהירות להעביר מתלה חוט כדי להתקרר לחלוטין. זה צריך פריך כפי שהוא מתקרר.אם יש לך כמה חתיכות עבות כי הם לא פריך מספיק בשבילך גם אחרי שהם מגניבים לחלוטין, לזרוק אותם בחזרה בתנור 250 לעוד 10-15 דקות, ואז לתת מגניב. ככל שתלחץ על הלוחות, יש לך סיכוי טוב יותר לקבל קליפה פריכה.