קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

מפלצות

מפלצות
אם יש לכם סודה לשתיה, ביצים, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: מפלצות, מפלצות עוגיות, ו קרם עלים מפלצות.

הוראות

1
מחממים התנור ל 250 מעלות F. קו שני גדול (כ 13×18), rimmed, גיליונות אפייה חובה כבדה עם רדיד nonstick. קלף הוא כנראה גם בסדר, אבל אני כבר משתמש nonstick foil.In קערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד את הביצים, שני סוגי הסוכר, סודה לשתיה, מלח, סירופ תירס ווניל. מערבבים בחמאת הבוטנים וחמאה מומסת. כאשר מעורבב, להוסיף קמח ומערבבים עד מעורבב. לבסוף, מערבבים את שיבולת השועל, כל הצ ' יפס השונים ואת הממתקים.מרוקנים על שני דפי האפייה ומחלקים את הבצק על כל גיליון לשני חלקים / מדכאים את האצבעות ולוחצים על כל מקטע כדי ליצור שני לוחות דקים מאוד על כל גיליון עוגיות. אתה יכול לעשות לוח אחד גדול על כל גיליון, אבל מה שהופך את שני נותן לך יותר חתיכות קצה, ואלה הם הטובים ביותר!
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים גיליון אחד בכל פעם ב 250 מעלות במשך 45 דקות (זמן לאפות הכולל יהיה שעה).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר מהתנור ולהפעיל חותך פיצה דרך לוחות לעשות משולשים גדולים וקטנים – לא להפריד בשלב זה.חזור לתנור 250 ואפה לעוד 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בואו מגניב במשך כ 10 דקות על תבנית אפייה בזהירות להעביר מתלה חוט כדי להתקרר לחלוטין. זה צריך פריך כפי שהוא מתקרר.אם יש לך כמה חתיכות עבות כי הם לא פריך מספיק בשבילך גם אחרי שהם מגניבים לחלוטין, לזרוק אותם בחזרה בתנור 250 לעוד 10-15 דקות, ואז לתת מגניב. ככל שתלחץ על הלוחות, יש לך סיכוי טוב יותר לקבל קליפה פריכה.
מרכיבים שתצטרך
נביחהנביחה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה