מצה ברי עם אגס ודובדבנים חמוצים יבשים
מצה ברי עם אגס ודובדבנים חמוצים מיובשים עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 352 קלוריות. 110 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך כפות שמן צמחי, ריקוטה, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מצה ברי עם דובדבנים קלויים, מצה בריי מוארת aka מצה מטוגנת, ו מצה בריי (מתכונים דומים).
הוראות
לשבור מצות לחתיכות 2-3 אינץ'.
מניחים מצות בקערה, ומכסים במים.
מניחים צלחת על פני השטח כדי לשמור על מצות מתחת למים.
תן לעמוד במשך 5 דקות, ולנקז. חזור לקערה.
לטאטא ביצים ומלח יחד בקערה קטנה.
מוסיפים את הסוכר, ריקוטה ושמנת ומערבבים היטב לשלב.
מוסיפים אגס, דובדבנים, קינמון ושמן 1/2 כוס, ומערבבים היטב לשלב.
הוסף ל-mazto ו-genti stir עד לשלב.
חום שנותר 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מורחים תערובת מצות באופן שווה במחבת, לחיצה חזקה למחבת. קוק, ללא הפרעה, במשך 5 דקות. בזהירות להעיף עם מרית, 1 חתיכה בכל פעם. (התערובת תשבור ל 3 או 4 חתיכות. מבשלים עד חום זהוב, כ 5 דקות. כף על צלחות הגשה.