מק וגבינה לוריין
מק וגבינה לוריין עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 1134 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו גרוייר, חרדל דיז'ון, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 73%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מק וגבינה טבעוניים, המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר, ו שלושה מק גבינה-מקרוני תוצרת בית וגבינה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים מים לפסטה, מי מלח ומבשלים פסטה לאל דנטה.
בזמן שמי הפסטה מגיעים לרתיחה, מחממים שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב של התבנית, במחבת עמוקה על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים בייקון ופריך, 5 עד 6 דקות.
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר.
מוסיפים בצל ומבשלים 10 דקות עד שהם רכים ומתחילים להתקרמל.
מוסיפים יין ומבשלים, 1 דקה.
בזמן שהבצל מתבשל, מחממים סיר רוטב על אש בינונית.
מוסיפים חמאה, ממיסים ומקציפים פנימה קמח. מבשלים 1 דקה ואז להקציף במלאי וחלב ומביאים בועה. מסמיכים כמה דקות ואז מתבלים במלח ופלפל. ממיסים בגבינה תוך ערבוב זה בתנועה דמות 8 עם כף עץ.
מוסיפים אגוז מוסקט וחרדל ומתאימים מלח ופלפל.
מסננים פסטה, זורקים עם בצל ומערבבים פנימה רוטב גבינה לציפוי. למעלה עם בייקון פריך ומגישים.