מקדמיה-בס ים מצופה עם סלסה מנגו-ליים
המתכון Macadamia-בס ים מצופה עם סלסאן מנגו ליים מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 865 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פירורי לחם יפניים, קמח, פילה הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. וזה די טוב. נסו מקדמיה-בס ים מצופה ברוטב מנגו שמנת, מקדמיה-עוף מצופה ברוטב מנגו, ו סנאפר אגוז מקדמיה מצופה בחמאת מנגו ליים (מתכונים דומים).
הוראות
Pulse אגוזי מקדמיה במעבד מזון עד הקרקע דק.
הוסף פירורי לחם, ודופק 2 או 3 פעמים או עד בשילוב.
מניחים תערובת אגוז בצלחת רדודה.
להקציף ביצים בקערה בינונית.
מפזרים דגים במלח. לדלות דגים בקמח; לנער את עודף, לטבול ביצה. לדלות דגים בתערובת אגוז, ציפוי לחלוטין.
מחממים שמן וחמאה במחבת כבדה גדולה על חום בינוני עד שהחמאה נמסה.
להוסיף דגים; לבשל 6 עד 8 דקות בכל צד או עד הזהב. (אם אגוזים מתחילים חום מהר מדי, להפחית את החום.)
מגישים עם סלסה מנגו ליים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.