קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

מקדמיה-בס ים מצופה עם סלסה מנגו-ליים

מקדמיה-בס ים מצופה עם סלסה מנגו-ליים
המתכון Macadamia-בס ים מצופה עם סלסאן מנגו ליים מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט גדול pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 865 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 57g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פירורי לחם יפניים, קמח, פילה הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. וזה די טוב. נסו מקדמיה-בס ים מצופה ברוטב מנגו שמנת, מקדמיה-עוף מצופה ברוטב מנגו, ו סנאפר אגוז מקדמיה מצופה בחמאת מנגו ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
Pulse אגוזי מקדמיה במעבד מזון עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיהחבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
הוסף פירורי לחם, ודופק 2 או 3 פעמים או עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3
מניחים תערובת אגוז בצלחת רדודה.
4
מניחים קמח בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
להקציף ביצים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מפזרים דגים במלח. לדלות דגים בקמח; לנער את עודף, לטבול ביצה. לדלות דגים בתערובת אגוז, ציפוי לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מחממים שמן וחמאה במחבת כבדה גדולה על חום בינוני עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להוסיף דגים; לבשל 6 עד 8 דקות בכל צד או עד הזהב. (אם אגוזים מתחילים חום מהר מדי, להפחית את החום.)
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
9
מגישים עם סלסה מנגו ליים.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.