מקורמיק® עשב מלוח לשפשף צלוי טורקיה
. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך מלח מתובל, פפריקה, אגוז מוסקט הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו עוף צלוי עם עשבי תיבול, עשב מלוח לשפשף צלוי טורקיה, ו הודו צלוי מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדף תנור בעמדה הנמוכה ביותר. מחממים תנור ל 325 מעלות F.
מקום מתלה צלייה במחבת צלייה רדודה.
מערבבים תיבול מרווה או עוף, פפריקה, מלח מתובל, אבקת שום, פלפל ואגוז מוסקט בקערה קטנה.
יש לשטוף את טורקיה; להתייבש טפיחה.
מניחים הודו, חזה כלפי מעלה, במחבת מוכנה.
מפזרים כמחצית מתערובת התיבול בתוך טורקיה. דברים עם בצל ועלי דפנה.
מורחים את תערובת תיבול הנותרים על פני השטח כולו מתחת לעור של טורקיה.
הוסף 1/2 כוס מים למחבת. מכסים את טורקיה באופן רופף בנייר כסף כבד.
הסר רדיד. צלוי 2 עד 2 1/2 שעות יותר או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות F (175 מעלות F בירך), צלי מדי פעם עם מיצי מחבת.
להעביר מגש או לוח גילוף לחתוך. להזמין מיצי פאן לעשות רוטב או לשרת עם טורקיה.