מקלוני פרמזן מפולפלים
מקלוני פרמזן מתובלים עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. גשו לסופר וקנו מלח שום, פלפל טחון גס, קמח תירס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מקלות לחם פרמזן, מקלות לחם פרמזן, ו מקלות לחם פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד מים, שמרים וסוכר.
בואו לעמוד 5 דקות. בינתיים, מניחים דגנים בשקית ניילון לאחסון מזון הניתן לאגירה; שקית חותם למחוץ עם סיכה מתגלגלת או פטיש בשר (או למחוץ במעבד מזון).
במעבד מזון, מניחים דגנים כתושים, קמח, גבינה, פלפל שחור, פלפל אדום, קליפת לימון ומלח שום. כיסוי; תהליך על 10 שניות או עד מעורבב.
מוסיפים שמן; מכסים ומעבדים 10 שניות יותר.
מוסיפים תערובת שמרים; מכסים ומעבדים, תוך שימוש בתנועות on-and-off מהירות, עד שהבצק יוצר כדור.
תן לנוח 5 דקות. לכסות ולעבד 10 שניות יותר.
הסר את הבצק; לכסות ולתת לעלות 10 דקות.
מחממים תנור ל 163°. Spray 2 יריעות עוגיות עם ספריי בישול. מחלקים את הבצק ל-16 חלקים שווים. על פני השטח זרועים קמח תירס, לגלגל כל חלק לתוך חבל דק כ 14 אינץ ' ארוך.
מניחים על סדינים של עוגיות.
מברשת עם ביצה לבן; מפזרים פלפלים שחורים ואדומים נוספים לקרקע אם תרצה.
אופים 25 עד 35 דקות או עד חום זהוב פריך. מגניב על מתלה קירור.