קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

מקלות בייגלה מחיטה מלאה דבש

מקלות בייגלה מחיטה מלאה דבש
צריך הר ד ' אובר ללא חלב וצמחוני? מקלות בייגלה מחיטה מלאה בדבש יכולים להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מכין 16 מנות עם 168 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו דבש, מים חמים, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: מקלות בייגלה גביני, מקלות בייגלה קרמל, ו סמואה בייגלה מקלות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
שלב שמרים, דבש ומים חמים בקערה של מערבל מעמד המצויד בחיבור ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בואו לשבת במשך 5 או 6 דקות, או עד שהתערובת מתחילה להקציף. בעוד תערובת שמרים יושבת, לשלב קמח מחיטה מלאה, כל קמח המטרה 2 כפיות מלח בקערה להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים תערובת קמח ושמן לתערובת השמרים ומערבבים במהירות נמוכה עד להטמעה והבצק מתחיל להיווצר. לעבור ל וו בצק ומערבבים במהירות נמוכה עד בינונית למשך 2 עד 3 דקות, או עד שהבצק חלק אך עדיין גמיש. אם הבצק דביק מאוד, הוסיפו קמח לכל מטרה, לפי כף, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מוציאים את הבצק מהקערה ומגלגלים ליומן ארוך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
חותכים יומן לתוך 16 חתיכות לגלגל כל חתיכה לתוך צינור 10 על ידי 1 אינץ'. ריססו 2 ניירות אפייה בתרסיס בישול. סובבו כל מקל בצק מספר פעמים וסדרו מקלות על יריעות העוגיות, במרחק של כ -1 עד 1 1/2 סנטימטרים זה מזה. בקערה קטנה מקציפים את הביצה במים ומברישים על בצק.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מערבבים 1 כף מלח עם שומשום ומפזרים באופן שווה בין חתיכות בצק.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
אופים 18 עד 20 דקות, או עד שנוצר קרום זהוב אך בייגלה עדיין רך בפנים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
9
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי