מקלות בייגלה מחיטה מלאה דבש
צריך הר ד ' אובר ללא חלב וצמחוני? מקלות בייגלה מחיטה מלאה בדבש יכולים להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מכין 16 מנות עם 168 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו דבש, מים חמים, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מתכונים דומים: מקלות בייגלה גביני, מקלות בייגלה קרמל, ו סמואה בייגלה מקלות.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
שלב שמרים, דבש ומים חמים בקערה של מערבל מעמד המצויד בחיבור ההנעה.
בואו לשבת במשך 5 או 6 דקות, או עד שהתערובת מתחילה להקציף. בעוד תערובת שמרים יושבת, לשלב קמח מחיטה מלאה, כל קמח המטרה 2 כפיות מלח בקערה להקציף לשלב.
מוסיפים תערובת קמח ושמן לתערובת השמרים ומערבבים במהירות נמוכה עד להטמעה והבצק מתחיל להיווצר. לעבור ל וו בצק ומערבבים במהירות נמוכה עד בינונית למשך 2 עד 3 דקות, או עד שהבצק חלק אך עדיין גמיש. אם הבצק דביק מאוד, הוסיפו קמח לכל מטרה, לפי כף, לפי הצורך.
מוציאים את הבצק מהקערה ומגלגלים ליומן ארוך.
חותכים יומן לתוך 16 חתיכות לגלגל כל חתיכה לתוך צינור 10 על ידי 1 אינץ'. ריססו 2 ניירות אפייה בתרסיס בישול. סובבו כל מקל בצק מספר פעמים וסדרו מקלות על יריעות העוגיות, במרחק של כ -1 עד 1 1/2 סנטימטרים זה מזה. בקערה קטנה מקציפים את הביצה במים ומברישים על בצק.
מערבבים 1 כף מלח עם שומשום ומפזרים באופן שווה בין חתיכות בצק.
אופים 18 עד 20 דקות, או עד שנוצר קרום זהוב אך בייגלה עדיין רך בפנים.
מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.