מקלות דגים פריכים עם סלט גזר-תפוח
מקלות דגים פריכים עם סלט גזר תפוח הוא pescatarian ומספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 138 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם רוטב טרטר, מלח כשר, חרדל דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 11 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מקלות דגים מתובלים עם שורש סלרי שמנת וסלט גזר, מקלות דגים פריכים, ו מקלות דגים פריכים עם רוטב טרטר.
הוראות
מחממים תנור ל 275 מעלות F.
מניחים קמח וקמח תירס על גיליונות נפרדים של נייר שעווה.
להקציף חלבונים ביצה, מלח, רוטב פלפל חריף בקערה קטנה. דרד דגים מקלות הראשון בקמח (הקשה על עודף), ואז בתערובת ביצים, ואז בקמח תירס עד מצופה.
מניחים מקלות על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף (לניקוי קל).
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני עד גלי. ב 2 קבוצות, לבשל מקלות דגים עד חום זהוב ואטום, 4 עד 5 דקות, מפנה מקלות באמצע.
להעביר מתלה תיל ולשמור חם בתנור בעת בישול אצווה שנייה.סלט כרוב: בקערה בינונית, whisk יוגורט, שאלוט, מיץ לימון, טרגון עד מעורבב.
מוסיפים תפוחים, גזר, חמוציות וזורקים.
מערבבים דבש-חרדל ורוטב טרטר ומגישים עם מקלות דגים וסלט כרוב.