מקלות דגים פריכים עם רוטב טרטר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 384 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, קמח, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו מקלות דגים עם רוטב טרטר, מקלות דגים תוצרת בית עם רוטב טרטר, ו מקלות דגים אפויים ברוטב טרטר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את המיונז עם עגבניות מיובשות, gherkins, בצל אדום, שמיר ומיץ לימון. מתבלים את רוטב הטרטר עם מלח וקיין.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגר
רוטב טרטר
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
Gherkins
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
שמיר
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בקערה רדודה, לטאטא את הביצים עם המים. בקערה רדודה נוספת, מערבבים 1/2 כוס קמח עם מלח וקיין. בקערה רדודה שלישית, לשלב את פתיתי תפוחי אדמה עם הנותרים 1/4 כוס קמח העונה עם מלח קאיין. קו גיליון אפייה עם נייר שעווה ועוד אחד עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
עבודה בקבוצות, לדלות את הבקלה בקמח, הקשה את העודף. טובלים את הבקלה בביצה, מאפשרים לכל עודף לטפטף בחזרה לקערה, ואז מצפים את הבקלה בפתיתים תפוחי אדמה, לוחצים כדי לעזור להם לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות
לוראן מטבח מקצועי®
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מעבירים את הבקלה אל גיליון האפייה שעווה paperlined.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
במחבת גדולה, עמוקה, חום 1 1/2 אינץ ' של שמן כדי 32
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
עבודה ב 2 קבוצות, מטגנים את הבקלה בשמן החם, פונה פעם אחת, עד זהב עמוק ופריך, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הדגים גיליון נייר towellined אפייה ומפזרים קלות עם מלח. חזור עם הדגים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.