מקלות חמאה מסוכרים ותבלינים
מקלות חמאה מסוכרים ותבלינים עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 89 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך מיץ תפוחים, קמח, סוכר חום בחוזקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מקלות לחם קצרצרים אגוזי לוז, מקלות עוגיות שוקולד תפוזים, ו עוגיות קוקוס קצרות ומטפטפות שוקולד.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב סוכר חום, חמאה, וניל וביצה; לנצח עד אור ורך.
מוסיפים קמח 3/4 כפית תפוח ותבלינים פאי; מערבבים היטב. מחלקים את הבצק לשניים; מעצבים כל חצי לדיסק שטוח. לעטוף כל בניילון נצמד; לקרר כ 1 שעה לטיפול קל יותר.
מחממים תנור ל 350 ° F. על משטח מקומח קלות, מגלגלים חצי בצק בכל פעם למלבן 12x6 אינץ'. שמור נשאר חצי הבצק בקירור.
חותכים את מלבן הבצק לאורך לשניים; חותכים כל חצי למקלות רחבים בגודל 1 אינץ'.
מקום מקלות 1/2 אינץ ' בנפרד על סדינים עוגיות ungreased.
אופים ב 177°. במשך 12 עד 15 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר. מיד להסיר מגיליונות עוגיות. מגניב 10 דקות או עד מקורר לחלוטין.
בינתיים, בקערה קטנה, למזג את כל החומרים זיגוג עד חלקה, הוספת מיץ תפוחים מספיק עקביות זיגוג הרצוי.
מורחים זיגוג על צמרות של עוגיות.
בואו לעמוד עד זיגוג מוגדר לפני אחסון.